INFORMÁCIÓ

Hírek Kíváncsi a legfrissebb hírekre? Iratkozzon fel a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. RSS csatornáira!

INFORMÁCIÓ

2020-02-13

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., valamint a Nemzeti Sportközpontok között létrejött megállapodást 2020. január 31-én a Nemzeti Sportközpontok felmondta.

INFORMÁCIÓ

Ennek értelmében a Dagály Gyógy-, Strandfürdő és Uszoda üzemeltetését a Budapest Gyógyfürdői Zrt. 2020. március 31-ig látja el.

Társaságunk természetesen igyekszik gondoskodni vendégeink további kiszolgálásáról. Az éves - és alkalmas bérlettel rendelkező vendégeink 2020. március 31. után a bérletek átjárhatósága szabálya szerint használhatják a BGYH Zrt. által üzemeltetett fürdőket, valamint plusz szolgáltatásként lehetőséget biztosítunk a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő igénybevételére is.

A beutalóval érkező vendégeink részére az OEP-es szolgáltatásokat fenti időpontig zavartalanul biztosítjuk. Új kúrát a BGYH Zrt. által üzemeltetett, többi gyógyfürdőben javasoljuk megkezdeni a beutaló alapján.

A Dagály fürdő üzemeltetésével kapcsolatban további információért kérjük, keresse a Nemzeti Sportközpontokat (titkarsag@mnsk.hu).

Közlemények

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása k...

BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐI ÉS HÉVIZEI ZRT., 2013-09-16 Bezárás

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén a jogosultság igazolása kötelező. Azon fürdőinkben, amelyekben nyugdíjas belépő váltható, a kedvezményes jegyet a nyugdíjas igazolvány felmutatásával áll módunkban biztosítani.